Termo elektrinis saldytuvas is asmenines patirties tinka jei vaziuoji mazai sustodamas ir su kondicionierium. Realiai temperatura jo viduje geriausiu atveju buna 20 laipsniu zemesne nei aplinkos. Masina palikus sauleje temperatura viduje pasidaro 40 ir daugiau. Po pusdienio viskas tame saldytuve susyla. Produktus susidedi atsaldytus tai dar ilgiau laiko, jei alu ikisi silta tai numirsi is troskulio kol ataush. Daugiau 100 lt tikrai neduociau. Ziema pasiteisina, nes jis sugeba ir sildyti. >> savo stebukla- 350 lt senukuose, tai jau tegul Audrius nepyksta, bet >> dadeti 1600 lt tik alui saldyti, > > O ponui reikejo visa uzkanda prie alaus isvardinti ? Vardinu: Vytintas > italiskas kumpis, vytinta desra, karsto rukimo ispjova, ... , pelesinis > italiskas suris ... ir t.t. Zinok, nesugedo niekas. > > Waeco kompresorini naudoju tikrai intensyviai (nebent ponas isvaziuoja i > gamta 2 kartus per metus, o po uzsieni is viso karta per keleta metu. Bet > tada nereikia jokio)