saldymo kameroj visuose butiniuose saldytuvuose -18, ipyli i maza bonkute ir kisi ten. ne tik neturi uzsalt, bet neturi pradet plaukiot tirstu dalyku, ir pats skystis turi likt nesutirstejes. -- vyt/ / "kewle" <joaaa@neaa.org> wrote in message news:jg5k6i$3im$1@trimpas.omnitel.net... > jei turi bakelį - gali jau nešt, bo pas mus nebėr... ryte -17 rodė > pasitikiu tamstos bandymų rezultatais :) > > galgi tie buržujai, kurie mano minėtą prietaisą sutvėrė, net minties > neturėjo, kad metanolio galima dėt.. > > > -- > '(oo)' > > > "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų > pranešime:jg0toh$71d$1@trimpas.omnitel.net... >> realiai tai manau px tie 10% metanolio, neskaitant progos prisipist :). >> Ir manau jį daug kas naudoja. >> >> Iš kitos pusės, jau keli metai naudoju terpentino skystimus, nei karto >> nebuvo niekas užšalę anksčiau nei reikia, tai 99%, kad gausi >> atsiprašinėt. Dėl skaidrumo aš irgi išnešiu bakelį laukan >> >> On 01/26/2012 04:46 PM, kewle wrote: >>> Kokiame softe? Tai optinis prietaisas, tas refrAktometras. Dėl jo >>> patikros va tai tikrai suklaidinau - jis visgi turi VMT metrologinės >>> patikros galiojantį sertifikatą. Kuo skiriasi etilo ir metilo alkoholio >>> optinės savybės - nežinau, ginčytis negaliu.... >>> >>> Nors ko čia aiškintis - kaip tik žadami gausūs šalčiai, tai reiks kur >>> nors nusipirkt (pas mus sandėly nebėra) ir padėt lauke bakelį. Jei prie >>> minus 20 liks skystas - viešai atsiprašysiu. Liks tik kenksmingumo >>> klausimas, kaip supratau. >>> >>