Tema: Re: Spiziaus virinimas
Autorius: mirkt
Data: 2012-08-17 07:42:15
Prieš porą mėn. bičiulis tiems galvų virintojams vežė ~2-3 cm prie 
durelių skilusią „Morsø“ krosnelę.. Anie sako, čia pilkas špižius 
tralialia, išsiardyk, atvežk tik skilusią dalį, už 120 Lt padarysim 
(kaip supratau, padarytų gerai, kaitintų ir t.t.).. Bičiulis pabijojo 
ardyti (krosnelė nenauja, gali lūžti varžtai ar pan..) ir nuvežė pas 
„dėdę Vasią“. Tas džyr įpjovė bulgarke, virina virina -- sako, kažko 
nelimpa.. Galiausiai „prilipo“, paėmė 30Lt, bet pakūrenus vis tiek 
kažkiek trūkimas matosi..

Žuo, ne kas su „dėdės Vasios“ kokybe..

O kąą tu nori virinti?

On 08/17/2012 01:49 AM, ejs wrote:
> 2012.08.16 22:39, partizanas rašė:
>> jeigu alytuj galvas spizines suvirina, tai paprastesne detale juo labiau
>> imanoma suvirint. tik kainos nevaikiskos, tojotos kazkokiam dzipui pora
>> trukiu uzlopyt alytuj kainavo pusantro klt. tai nieko nuostabaus, jei uz
>> bonka ar pidisa meistras nekokybiskai padaro
>
> primena seną gerą tiesą - jei moki bananais, tau dirba tik bezdžionės.
>