2015-01-22 15:37, 911 rašė: > Nera tokiu, ypac 22:00+ > Ir sito fenomeno as nesuprasiu gyvenime, daranciu dx o padariusiu 0. > Pasiemi meniu is 300skirtingu patiekalu pradedant silke ir baigiant sushiais ;) ir iskart aisku kad bybis cia bus. > Nu Neymanoma gi taip padaryt yra keli patiekalai kur skanus, gerai gaunasi , nu ir prasom arkliukas, naxuja ten tu visu kitu nesamoniu. Tai tu čia nori high end nelietuviško restorano. Pas anuos, kaip taisyklė patiekalų tik keletas, o ir tie kinta priklausomai nuo to, kokių produktų tą dieną restoranas nusipirko ;) Nes kai meniu iš 100 patiekalų, tai be į šaldymo kamerą sukištų "zagatovkių" tai niekaip neprasisuksi. O LT "restoranai" tai visai nesidėgija ir supermarketuose šaldytus pusfabrikačius pirkti...