Senose masinose tai tokia kaip ciurksle varydavo. Kam ten deti dideli bakeli jei ir su 3.6l panasiai laiko uztenka? Speciau siuolaikiniai purkstukai zymiai taupiau naudoja skysti. On 09.10.20 08:30, Dainiushas wrote: > kad ne po kapotu tie bakeliai dažniausiai > > O šiaip tai nu nx, nesuprantu ką reikią rūkyt padaryt 3.6ltr bakelį kaip > čia vienam kibire po akim. > > On 2020-10-09 09:07, Pirmininkas wrote: >> Tai jau suprantu, kad dideli bakeliai buna tose masinose, kur variklis >> stovi isilgai ir po kapotu dafiga tuscios vietos. O visokie passatai su >> 2.5 litro bakeliais nera normalios masinos :) >> >> On 2020-10-09 07:09, Lapinas wrote: >>> Pvz. 211 mersas. >>> Telpa 7 litrai ir garlavina supylimui tokia, kad gali iš cinkuoto >>> viedro liet. >>> >>> "Pirmininkas" <blackjack@and.hookers> wrote in message >>> news:rln3q1$f3f$1@news.omnitel.net... >>>> Kokios yra normalios mashinos? >>>> >>> >>> >>> >> >