yep. siaip vienintelis ten nesviezias produktas (gaminamas ryte ir laikomas shaldytuve) - desertai. bet uztat kokie...... realiai - daugelyje italishku restoranu, kur saskaita zmogui 30-40 eur grazesnis tik pateikimas, bet patys desertai nusileidzia. panna cota is viso dieviska On 2010-04-15 14:26:08 +0200, interesantas said: > kai kuriuose restoranuose matosi kaip tuos makaronus ir gamina > > "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message > news:hq6unr$sdv$1@trimpas.omnitel.net... >> jie verda sviezius tau ant akiu. pasirenki kokia nori forma. kol >> isverda padaro keptuveje tavo pasirinkta padaza. ant virshuas geras >> parmegianno ir nuraunamas lapelis baziliko is vazonelio. >> >> On 2010-04-15 13:31:09 +0200, esquires said: >> >>> makaronu? ivertinsim. kritiskai. labai. >>> >>> >>> >>> "interesantas" <interesantas@domiuosiu.lt> wrote in message >>> news:hq6l4g$e4d$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nu gal kiekvienam pagal skoni, bet man Vapiano yra n kartu arciau >>>> tikros italiskos picos ir makaronu, nei Ciliai ir Jazzai