Tema: tobuleja (gal durneja?) sukciai gi...
Autorius: pjezo
Data: 2010-04-16 13:38:30
prabangus siulymas priglausti keliolika kukliu milijonu...
jei yra norinciu galit juos pasiimti uz mane...


      
            Nuo. CHARLES Marbury 
             NatWest banko Londone 
              
              Jungtinė Karalystė 
              

            cha66688@gmail.com 
               
                Tel: +447024011191 


             Aš esu Dr.CHARLES Marbury iš Harlsden, Šiaurės Vakarų Londone, čia Anglijoje. Aš dirbu NatWest banko Corporation Londone. Rašau jums iš savo biuro, kad bus didžiulė nauda mums abiem. Mano departamente, yra vadovo padėjėjas (Greater London Regional Office), 
            Atradau atsisakė dolerių sumą 12.5 milijonų JAV dolerių (dvylika milijonų penki šimtai tūkstančių UsaDollars) į tai, kad yra viena iš mūsų užsienio klientų Vėla Mr.Thompson Morrison Amerikos pilietis, kuris, deja, neteko savo gyvenimo lėktuvą iš Alaska Airlines Flight 261 kuris sudužo m. sausio 31 d. 2000 m., įskaitant jo žmona ir dukra. Susisiekti su Jumis abejonių kyla iš geograpgical pobūdžio, kur jūs gyvenate, ypač dėl to, kad transaction.and konfidencialumo čia jautrumas pasirinkimas. 

            Dabar mūsų banko laukė bet gimines ateiti į viršų ieškinio bet niekas padarė that.I asmeniškai pralaimėjo surasti gimines 2 metus dabar, aš gauti jūsų sutikimą pateikti jums kaip gimines / Ar gavėjas mirė todėl, kad šios sąskaitos vertė 12,5 milijonų dolerių pajamomis gali būti skiriamas Jums. Tai bus išmokėta arba pasidalijama šių procentinių dydžių, 50% man ir 50% nuo jūsų. Aš užtikrintas visų būtinų teisinių dokumentų, kuriuos galima naudoti atsarginę kopiją šį teiginį mes darome. Man reikia užpildyti savo pavadinimus į ducumentsand ją legalizuoti teisme Čia įrodyti, kad jūs, kaip teisėtas gavėjas. Viskas, ką reikia dabar jūsų sąžiningai bendradarbiavimo, konfidencialumo ir pasitikėjimą ena ble mums pamatyti šį sandorį. Aš garantuoja jums, kad tai bus atlikti d pagal teisėtų tvarka, kad bus apsaugoti nuo bet kokio teisės pažeidimo. 
             Pateikite man taip: kaip mes turime 5 dienas jį paleisti per. Tai labai labai skubiai prašau. 
             1. Vardas, pavardė 
             2. Jūsų telefono numeris 
             3. Jūsų kontaktinis adresas. 
             4. Užsiėmimas 
             5. Amžius 

            Atsižvelgdama išgyveno metodinė paiešką, aš nusprendžiau kreiptis į Jus tikėdamiesi thatyou rasite šio pasiūlymo įdomu. Prašome jūsų patvirtinti šį pranešimą, nurodant, kad domitės, bus pateikti jums daugiau informacijos. Stengiasi duok man žinoti savo sprendimo, o ne nuolat man laukti. 

            Mes galime įtraukti kai kurie advokatai, jei to pageidauja. 
             Atsakyti į šį; cha66688@gmail.com 
             Pagarbiai, 
             Dr.Charles Marbury 
              Tel: +447024011191 
            cha66688@gmail.com