cia kazkas rase taip: http://www.engineeringtoolbox.com/ethanol-water-d_989.html Freezing Point Ethanol Concentration (% by volume) 0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 (oC) 0 -4 -9 -15 -23 -32 -37 -48 -59 -73 -115 tai reiskias yr apie 34 kokius...vietoj deklaruojamu 40 "bazas" <mes@nugalesim.lt> wrote in message news:h4mffa$cu6$1@trimpas.omnitel.net... > nu tai jei uzsalo, reiskia tavo vodka yra 17 ar maziau laipsniu :) > > "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message > news:h4mevu$c5m$1@trimpas.omnitel.net... >> siaip saldikly pas mane -17. >> >> "bazas" <mes@nugalesim.lt> wrote in message >> news:h4men6$bpo$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu jei vodka, tai turetu but 40, abejuoju kad yra tokiu saldikliu kur >>> daugiau nei -40 yra. taip kad vodka praskiesta. >>> >>> "labay aktualus" <promotion@3x3.lt-rasyti-skaiciu-2-vietoj-3> wrote in >>> message news:h4l523$bt0$1@trimpas.omnitel.net... >>>> normalu, kad uzhsala, ziurint kiek laipsniu butelyje ir saldiklyje :) >>>> >>>> "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message >>>> news:h4c2kn$qsq$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> pagulejo per nakti saldymo kameroj....pasidare ledo gabalas, po to >>>>> subyrejo i serbeta. cia taip turetu but? >>>>> ar sudina vodacke? neveltui ledo degtinela suledejo...:) >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> >> > >