ne nu plia kaip su tais pagaliais rejk sriuba valgyti :D cia panasiai kaip vienoj vokietijos pily valgiau ivairia paukstiena su mediniu saukstu :D "70005" <70005@usa.net> parašė naujienų news:h5s19a$red$1@trimpas.omnitel.net... > > "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message > news:h5rqv3$hig$1@trimpas.omnitel.net... >> forma :) >> >> The Japanese one's thinner, rounder and shorter and Chinese ones are >> thicker and squarish, if you're beginner you should start with the >> Chinese kind. > > Naudojaus ir tokiais, ir tokiais jų tėvynėse, tik pamaniau, kad forma > priklauso nuo kainos:) Juolab kad kokio nors kitokio dėsningumo > nepastebėta, skirtumai dažnai labai subtilūs. > > Pagaliukai japoniškam restorane: > http://www.toli.lt/ispudziai/jp007.JPG > > Nuotraukos su kiniškais dabar nerandu. > > Šiaip visai tikėtina, kad Japonijoje randami pagaliukai išdrožti > Kinijoje:)