Kepant ant dujines ir indukcines, palaikoma vienoda temperatura, o elketrine kaitlente isijungia, atsijungia ir t.t. Sakau tik tai, ka esu girdejusi is savo pirkeju, kurie virtuveje daug laiko praleidzia (-: "MaRiUs" <mariusDELETE@ardega.lt> wrote in message news:hqkm2m$ri3$1@trimpas.omnitel.net... > Prieinu prie isvados, kad jei kepi ant indukcines tai jau Natrio > gliutamato kaip ir nereikia :) > > Kazin koks skirtumas spizineje keptuveje kept ar ji kaista ant dujines ar > indukcines, ar elektrines??? > zinoma su visokiom plonasienem tai sutinku kad skirtumas gal ir gali > buti.... bet kinietiska maista gamint plonasieniuose galima tik WOK'e ir > tik ant duju :) > > 2010.04.19 16:43, Movila rašė: >> Kad indukcine geriau, abejoniu nera ir ne tik del el taupymo ir lengvo >> valymo, pats maistas gaunasi ant indukcines skanesnis. Paprasta el >> kaitlente >> pasiekia tam tikra temperatura, atsijungia ir vel pradeda kaisti, o >> indukcine, kaip ir atvira ugnis dujinese, palaiko pastovia temperatura. >> Turiu savo pirkeju tarpe gurmanu, tai, kas pabande, sake, kad nera ko >> lyginti pvz kepto maisto kokybes, paruosto paprastose elektrinese ir >> indukcinese. Ant indukciniu kaitlenciu pagaminsite gera kinietiska kepta >> patiekala, o ant paprastu, tikrai ne. >> Jei parasytumete man i gintare(eta) troliai(taskas)lt, atsiusiu tiklsu >> aprasyma apie indukciniu veikimo principus ir net su filmuku, bus viskas >> aiskiau (-: >> >> "Gintas"<gintas@omnitel.net> wrote in message >> news:hqhhtf$47u$1@trimpas.omnitel.net... >>> elektrine vs indundukcine vs dujine su balionu. >>> kokie + ir -. kokia sau rinkotes? >> >> > > -- > MaRiUs > Kaunas