Tėvukai visą amžių rūkina mėsą, dešras, lašinius, bet niekada nieko nevyniojo į marlę ir aš nesu nei matęs, nei girdėjęs, kad rūkinant reiktų į kažką vyniot ( jokių suodžių rūkinant nebūna). Kumpius visokius ir lašinius perveria virvele ir užkiša pagaliuką ( kad nenukristų). Perdžiūvimas arba perkaitinimas tiesiogiai priklauso nuo rūkinančiojo kvalifikacijos ir sugaišto laiko kiekio. Kai vytina- tada tikrai vynioja į marlę ( kodėl- irgi nežinau, gal nuo musių kokių :)). priest "Kema" <kema104@gmail.com> wrote in message news:i62li3$vhk$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Ruosiuosi eilini karta parukyti smota mesos file. Nuo vaikystes atsimenu, > kad mesa buvo sukama i merle, taip ir pats rukau. Klausimas, kokiu tikslu > mesa dedama i merlę? Ar kad neperdziutu, ar kad neapsinestu suodziais? > Kitos priezastys? Gal uztenka tik siulu perristi ir nevynioti? > > p.s. rukykla salto rukymo tipo. > > Iki