na siaip saslykai ne ka prastesni ir ant keptuves gaunasi, bet juk kepami jie lauke, ant kruvos sudegintu malku butent del viso fun - del ugnies, del zariju del vartymo ir pan.... ir visiskai px ar ten vienos kalades ar viso glebio malku vienam zachodui reikia.... "siGis" <s@s.s> wrote in message news:gs2t08$qve$1@trimpas.omnitel.net... > "tomasz" <nera@mailo.lt> wrote in message > news:gs2qvi$p0a$1@trimpas.omnitel.net... >> kur ponas imatote kvailuma? > > Taigi tame ir kvailumas kad keliems simtams gramu mesos paskrudint reikia > glebio malku kai tam veiksmui atlikti galetu uztekti energijos (jeigu tai > butu daroima racionaliai)kuria isskiria gerokai mazesnis medienos kiekis. > Pamegink paskaiciuoti kiek reiketu malku jeigu saslykus valgytum kiekviena > savaitgali. Arba kas antra diena. Paaisketu kad vietoje vienos priekabos > malku kurios reikia namo apsildimui reiketu paruosti dar viena. Sasliku > kepimui. O jeigu dar megsti savaitgaliais i pirtele nueiti tai prisireiktu > jau triju priekabu per metus. > > Gal sunkoka isisvaizduoti ka reiskia priekaba malku zmogui gyvenanciam > daugiabutyje ir niekuomet to paciam nedariusiam. > Apie gamtos tausojima, ekologija, ir dabar taip labai ispopuliarejusi > 'zaluma' jau net ir nebekalbu.