o kas nors prie to pacio gal atsakys i klausima del gartraukio. kodel lubiniai gartraukiai yra daug brangesni? nu kodel? ar cia tipo, turi pinigu didesnei virtuvei su sala viduryje, tai mokek daugiau ir uz gartrauki? :) nes apart to, kad dengia skarda visus keturis, o ne tris gartraukio ortakio sonus, kitu skirtumu nematau... On 2012-03-07 21:05, Ostapas wrote: > žinau, kad neseniai buvo analogiškas thread'as, ale nelabai susidariau > vaizdą. > reikia suformuluot reikalavimus buitinei technikai (t.y. šiuo metu man > reikia tik išreikšt pageidavimus :)): > > a) kaitlentė > - indukcinė > - stiklokeramikos paviršius > - su metaliniu rėmeliu > - kas per velnias yra likutinės šilumos indikatorius? > - puodo atpažinimas - kas čia tokio? tipo kaista tik ta vieta, kur pats > puodas padėtas? ar čia neįjungsi iš vis, kol niekas neužmesta? čia pas > indukcines defaultu būna ar tik kai kuriose? > b) orkaitė > - teleskopiniai bėgeliai > - pirolizė > - greitas įkaitinimas? > - su mikrobangės funkcija? neteko su tuo susidurt dar - veikia > normaliai? smarkiai brangiau už du atskirus prietaisus? > - visokie elektroniniai temperatūros reguliavimai - kas čia do biesas? > įtariu, viską sudėjus gausis kosTmosas. ko geriausia atsisakyt? > c) gartraukis > - įmontuojamas ar sieninis? 60 ar 90? > - nelabai žinau koks ten būna našumas, bet turiu tam dedikuotą atskirą > ventiliacijos šachtą, iki kurios eina 125mm ortakis. noriu maksimaliai > išnaudot, net jei kepant tektų katlietus prilaikyt pirštu. aišku, turi > veikt tyliai :)) > > sorry už durnus klausimus, netikėtai užklupo ir liepė suformuluot ko > noriu. iki krautuvės nulėkt ir apsičiupinėt nespėju :( > apie biudžetą kol kas nekalbam :))