Va lietuvisko paprocio kepama mesa laistyti kuo papuola (alum, vynu, acto marinatu ir kitais velniais) visai nesuprantu, o juk tulas lietuvis, akis isputes aiskina, kad reguliariai apipylus mesa skysciu ji sultingesne gaunasi.... Mano galva, tai absoliuti nesamone, nes norint islaikyti sultis mesos viduje reikia kepti karstai ir trumpai ir palaikyti kuo pastovesne jos temperatura, o apipylimas saltu skysciu ja vel siek tiek atsaldo, ir sultingumo tai jau tikrai nepriduoda... Jei nuo lasanciu riebalu uzsidega ugnele - pakeli iesma ir uzpili vandenuko. "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message news:jrcqgu$tai$1@trimpas.omnitel.net... > Nu tai nieks netrukdo iesmus vietomis mainyt.Juolab, kaip teigiama savybe > ivardijamas riebalu lasejimas ant zemiau esanciu kepiniu, tai rotacija > visai neblogai. Kai kepi ant tradicines saslykines, mainai juk vietomis. > Dar pagalvojau, kad paprasciau drekint kepama mesa, ir zarijos > negesinamos. > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:jrcpoh$s95$1@trimpas.omnitel.net... >> kiek pamenu, iešmas būna nudrožtas smailėjančiai į viršų, o po to >> apverčia, nes viršus greičiau kepa >> >> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >> news:jrcoro$qtg$1@trimpas.omnitel.net... >>>o turkezai desniu turbut nezino ir pas juos kebabai normalei kepa? ;) >>> >>> "ALORA" wrote in message news:jrcodk$qak$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> ant tokio elektrinio daigto turkėzai kepa kebabą :) >>> >>> man atrodo, pagal fizikos dėsnius, apatinis iešmas nifiga nekeps >>> >>> "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message >>> news:jrcknr$lf6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> http://www.stropuva.lt/index.php?cid=4&nshow=34&lang=lt >>>> >>>> >>>> Uzmaciau Moki-vezi ,akcija 179 lt. Keistokas irenginys ,kaip >>>> saslykinei, >>>> labiau primena kebabine. Filmukas toks ... Megejiskas labai...Gal tie >>>> berniukai ir dare ? Bet ideja gal ir nieko ? >>>> Gal kas bande ? >>>> Ciupinau - metalas apie 2 mm, gal nesusiraitys? >>>> >>> >