Tema: Re: Peliu atbaidymas
Autorius: markoh
Data: 2012-11-07 15:20:25
humaniskumas baigesi, kai rusy uztaisiau "autostradas", taciau  po nakties 
vel radau apgrauztus obuolius



"Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų 
pranešime:k7dcb2$bt$1@trimpas.omnitel.net...
> Nehumaniška :)
>
>
>
> "markoh" <m@mail.tk> wrote in message 
> news:k7d8ua$s3m$1@trimpas.omnitel.net...
>> bene pigiausias budas; rezultata prisegu
>>
>>
>>
>> "saimhe" <oh.no@oh.my> parašė naujienų 
>> pranešime:k7d88g$r8u$1@trimpas.omnitel.net...
>>> >O surio nenori? Pas mane kai buvo, tai mielai lydyta suri valgydavo
>>>
>>>   Klasikiniams spąstams, kur užrakto dalis kartu laiko masalo gabalas,
>>> stengiuosi naudoti vytintą dešrą. Patogi tuo, kad mėsos ten pastebimas
>>> kiekis, skaidulos tvirtos, todėl ir mažas gabaliukas nesuplyšta, kol
>>> nepradėtas graužti.
>>>   Sūris, bent jau fermentinis, per minkštas ir reikia didesnio gabalo,
>>> tokį begraužiant pasisotina ir nueina, spąstai vėliau patys likutį
>>> perplėšia :) O kelias dienas neliestas sukietėja į akmenį.
>>>   Dar girdėjau, kad saulėgrąžų aliejus joms labai kvepia. Na, 
>>> nerafinuotas
>>> ir man taip kvepia, kad neįsivaizduoju, kokiems patiekalams tiktų --  
>>> kartą
>>> per klaidą parsinešiau, jau kelintas mėnuo stovi. Kitą kartą bandysiu
>>> duonos plutą (pagal tvirtumą pats tas) su juo patept.
>>>
>>> -- 
>>>  saimhe
>>>
>>
>>
>>
>