pas mane virtuvinis stalas azuolinis alyvuotas, jau tuoj bus 10 metu naudojimo - nieko kito nekeisciau. Burokleiu sulciu bijojau, bet dabar nebijau, jei jau ir atsiranda koks kliockas, po savaites jau nebera. Du mazi vaikai drozia, su saukstais baladoja, alyvai tai nieko, o lakas ziurek ir issimustu. Plius atnaujinimas - 30 min ir turi kaip nauja. Su laku - tikrai taip nepavyks. T:) "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:kf5gng$8og$1@trimpas.omnitel.net... > kame cia praktiskumas? virtuvinis stalas ant kurio maistas ruosiamas > > "2ju" <justinas@architektaidot.com> wrote in message > news:kf3mn9$mod$1@trimpas.omnitel.net... >> as uz alyva. ypac kai masyvas. ir praktiskiau, ir medis labiau jauciasi >> kad medis. >> >> jolas wrote: >> >>> Padarė virtuvinį stalą iš uosio. Reikėtų alyvuot? Ar ką kitą >>> patartumėt? Ar alyvos labai smirdi kol išdžiūva - aš alergiškas ir >>> sakysim aliejinių dažų negaliu iš vis naudot. Kur nusipirkt mažą >>> kiekį? >> >> >> >> -- >> > > >