Cia zmones kurybiskesni, todel cia ir rasau, nors galima buvo crosspostint ir i gurmanus. Bandysiu be picos kepimo akmens, bus panaudotos picu kepimo samotines plytos, is kuriu padaryta ugniakuro apacia. Krosny kepant maistas ko tai skanus gaunasi. "gopenzo" <netikras@jamailas.lt> wrote in message news:l4kvft$8sm$1@trimpas.omnitel.net... > Tai kodėl nerašai į o.gurmanai? O šiaip tokiam reikalui manau reiktų > naudoti picos kepimo akmenį. > > "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message > news:l4kupg$8ao$1@trimpas.omnitel.net... >> Uzsinorejau skanios picos (tema butu kaip ir o.gurmanai, bet...) keptos >> tradiciskai, krosnyje. >> Dziugu tai, kad kaime esancioj krosnyje galima bandyti kepti, taciau yra >> mazyte smulkmena. >> >> Reikia svariai nusluoti pelenus nuo plytu, ant kuriu pica keps. Paprasta >> sluotele sudegs, bo karsta ten. >> >> Gal kas mate sluoteliu, atspariu karsciui, ar siaip ideja kokia uzmestu? >> >> Galvojau prie vielinio sepecio rankena privirint, bet sluoja jis per >> prastai, variantas taip is bedos tik. >> >>