On 2014.01.06 12:45, tranzoo wrote: > kas kiek laiko naudojates kepsnine? Kai oras >10°C tai per savaitę bent kartą :) > papasakokit apie kepsnines tipa. Galima sakyt - pramoninė... :) Metalo dėžė su šamotinėm plytom. Vienoje pusėje dega ugnis, o kitoje pusėje kepu. Kas ~5-10 minučių kai atšąla plytos stumiu degančias malkas į šaltąją pusę, o mėsą perkeliu į karštąją. Su iešmais nebežaidžiu - dvipusės grotelės vienoje rankoje su ~2 kg mėsiuko, o kita ranka rezervuota žarstekliui ir alui :) Sekanti kepsninė bus dar ilgesnė :) Minimum 1 m ilgio :) O galbūt bus šamotinis lauko židinys su kaminu...? :) Nors gal reikėtų daryti 2:1 :) Kepsninė + duonkepė... :) Nors dar geriau būtų 3:1 :) + pirties pakūra :) > kur jusu kepsnine? prie namo ar sodyboje? Prie pavėsinės :)