o tu rimtai netiki, kad bus skirtumas kepant ant pusies ir ant berzo?:)) as tikiu, kad bus "eimaz" parašė naujienų news:ll5r3s$qni$1@trimpas.omnitel.net... aš jau perskaičiau tavo post'ą apie šašlo skonio skirtumus kepant ant pušies ir ant beržo, galim toliau jau ir nebetęst :)) "tranzoo" wrote in message news:ll4qce$2sn$1@trimpas.omnitel.net... jei ka - tai saslus galima kepti ir ant keptuves, ir orkaitej, ir ant elektrinio ar dujinio griliaus... -- T "eimaz" <eimaz@nomail.lt> wrote in message news:ll4ne0$vkr$1@trimpas.omnitel.net... > netinka, ar tau tik taip atrodo? nes asmeniškai per 4 metus ~1,5 m3 > šašlams sudeginau gryno beržo. kaime kai kepdavom šašlus pamenu irgi > būdavo tik beržas, nu irgi viskas ok. sugebėdavom net ir 2 reisus iškept, > "pafenavę" šiek tiek. > > "tranzoo" wrote in message news:ll4cnl$m5c$1@trimpas.omnitel.net... > > tevas pirko is prie rieses stovincio busiko. pora kubu. su atvezimu ir > iskrovimu - 350 lt. malkos geros. > > -- > T > p.s. saslykams berzines netinka. > > "Shlipsas" <ShlipsasMESTI@gmail.com> wrote in message > news:ll24km$dp8$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki. Reik subj su atvežimu Vilniaus raj. 1-2 kubu. Kokie > niuansai užsakant? Kokia normali kaina skaitosi? Kaip tas kubas > matuojamas? Nes malkos būna suverstos arba gražiai sudėtos ir > taupiau ir gražiau. Arba gal pasidalinkit kokiu savo patikimu > vežeju ir viskas :-) > Pats nelabai rasiu laiko kirviu musikuotis :-) > --