Tema: Re: virtuvės stalviršis
Autorius: finito <gintaras_[i]@hotmail.com>
Data: 2014-09-25 13:21:38
davai nestumiam ant ikėjos kad ten viskas š. čia nuo gyvenimo
filosofijos priklauso. Lietuvis įsivaizduoja, kad jau kai nusipirksiu
baldus, tai kuchnė or sofkė stovės 20 metų ir dar liks ir vaikams ir jų
vaikams.
švedai orientuojasi į nebrangius nebūtinai aukščiausios kokybės baldus.
o gyvenimas keičiasi, žiūr po 5 metų jau gal ir kitokių baldų reikės nes
vaikai užauga ir tt. Pačiupinėjus rasi ir pigių prastų, ir visai
neblogos kokybės & medžiagų baldų.
kažkada gyvenau nuomojamam bute su ikea virtuve. bbž, viskas su ja ten
gerai. dėl ažuolinio stalviršio tai ko gero kaip ir su visį kitų
gamintojų natūralaus medžio stalviršiais - reikia alyvuoti periodiškai
ir saugoti kad neaplieti kokiu agresyviu skysčiu, nes dėmės liks.
On 2014.09.25 12:19, Pi. wrote:
>
> o IKEA'joj yra gerio?:) pigus sh. ir tiek. pigus, tai ne apie pinigus, o
> apie kokybe.
>
> "Pjero" parašė naujienų news:m00ltj$dch$1@trimpas.omnitel.net...
>
> 1. kaip teisingai apdirbti pjūvį prie kriauklės ?
> 2. kur pirkti 63,5cm pločio 4 metrus ?
> 3. tiesa kad IKEA ąžuolinis - blogis ?