Tema: Re: virtuvės stalviršis
Autorius: finito <gintaras_[i]@hotmail.com>
Data: 2014-09-25 13:21:38
davai nestumiam ant ikėjos kad ten viskas š. čia nuo gyvenimo 
filosofijos priklauso. Lietuvis įsivaizduoja, kad jau kai nusipirksiu 
baldus, tai kuchnė or sofkė stovės 20 metų ir dar liks ir vaikams ir jų 
vaikams.

švedai orientuojasi į nebrangius nebūtinai aukščiausios kokybės baldus. 
o gyvenimas keičiasi, žiūr po 5 metų jau gal ir kitokių baldų reikės nes 
vaikai užauga ir tt. Pačiupinėjus rasi ir pigių prastų, ir visai 
neblogos kokybės & medžiagų baldų.

kažkada gyvenau nuomojamam bute su ikea virtuve. bbž, viskas su ja ten 
gerai. dėl ažuolinio stalviršio tai ko gero kaip ir su visį kitų 
gamintojų natūralaus medžio stalviršiais - reikia alyvuoti periodiškai 
ir saugoti kad neaplieti kokiu agresyviu skysčiu, nes dėmės liks.


On 2014.09.25 12:19, Pi. wrote:
>
> o IKEA'joj yra gerio?:) pigus sh. ir tiek. pigus, tai ne apie pinigus, o
> apie kokybe.
>
> "Pjero"  parašė naujienų news:m00ltj$dch$1@trimpas.omnitel.net...
>
> 1. kaip teisingai apdirbti pjūvį prie kriauklės ?
> 2. kur pirkti 63,5cm pločio 4 metrus ?
> 3. tiesa kad IKEA ąžuolinis - blogis  ?