as ieskau mazo (stalo aukscio) ir standartinio plocio ~60 cm dezes atmeciau nes uzsiknisimas ieskoti reikiamo indelio uzkrauto kazkur dugne. jei deze imti - tai tik placia, kad lengvai viska rasti. dauguma saldikliu turi atskira saldymo radijatoriu virs kiekvieno stalciaus, blogumas tame kad jie apšala Liebherr ir dar kazkas gamina be radiatoriu, saldymo vamzdeliai paslepti sienelese http://assi.lhg.liebherr.com/Serviceline/b2b/bab2b/Media/Documents/BA/708199402_gb.pdf http://derekis.lt/stacionari-buitine-technika/saldikliai/iki%20150l/product/gp1476 Be isvardinto saraso, dar reikia ziureti saldymo galinguma - kiek kg uzsaldo per para. "LwJ" wrote in message news:mmtegt$s23$1@trimpas.omnitel.net... >1. Apsispręsk ar tau dėžės reikia ar tipinio >2. Patogumas (jau buvo rašyta - stalčiai patogiau, bet kažkiek mažiau >talpos)* >3. Plastmasių kokybė* >4. No-frost (patogu, kai šaldomi produktai "neapledija") >5. Energetinis efektyvumas (jei tai aktualu - pasiskaičiuok kokių 10 metų >laikotarpiui ir bus matyt ar verta permokėt) >6. Kiek laiko išlaiko šaltį dingus elektrai (~24h geras rodiklis) >7. Garantijos trukmė ir kur servisas > >* - aktualu tipinio šaldiklio atveju. Dėkui, žinosiu ko klausti parduotuvėje...