nu tu pats pagalvok kur daugiau rizikos nusideginti - orkaite apacioj, atidarai, gauni karto oro gusi I veida, abo karstas oras kyla aukstyn, tada reikia kepini kelti aukstyn arba aukstyn ir I sona. Kitas variantas - orkate darbiniam aukstyj, atidarei, pasiziurejai - isemi ir perkeli pusmetri I sona. Mano asmenine nuomone - orkaite darbiniam aukstyj yra geriausias virtuves atributas. Na aisku priklauso ir nuo konkrecios seimos kas ir kaip gaminama (yra kas negamina, yra zalavalgiu kurie net kaitlentes nededa I virtuve), bet va man orkaite vienas svarbiausiu virtuves atributu ir vos ne visi skaniausi patiekalai gaminami butent orkaitej. Net picos pusfabrikatis pasildytas orkaitej ir mikrobangej turi gerokai geresni skoni orkaites naudai (mikrobange sitoj vietoj laimi tik greiciu) galu gale pats turiu aukstai mikrobangine - ant saldytuvo, saldytuvo aukstis - toks pat kaip mano ugis. Kad labai patogu butu - nepasakyciau, bet konkrecioj virtuvej jai ten patogiausia vieta, abo vietos ant stalvirsio mikrobangei ner. Paprastus patiekalus man ner problema ideti - rankos pasiekia, va jei sriuba - tai jau reiktu ant taburetes lipt kad neisipiltu. Zmonai bet kuriuo atveju reikia ant taburetes lipt "mindis" parašė naujienų news:n1d2cc$gk4$1@trimpas.omnitel.net... nu tai taip, darbiniam pilvo auksty - istrauki kaip nors durnai pemes, ajajaj pirsciukams, nevalingai paleidi - karsti taukai tiesiu taikymu ant klyno On 2015.11.04 15:35, Arj wrote: > saip ne aukstai, o "darbiniam aukstyj" - t.y. kazkur tarp stalvirsio ir > spinteliu. > > "mindis" parašė naujienų news:n1d09t$emg$1@trimpas.omnitel.net... > > taip, orkaitie aukstai ir patogu ir madinga, bet rizika apsipilt > karstais taukais didesne.