per ~10 metu esu sukurenes 5 shaslykines... paskutine buvo daryta ish seifo! IMHO: Jeigu yra noras pasigirt kad pats padariau reikia darytis taip kaip ja daro "tenais" o ne lt. t.y. 5 mm metalas, pakura, kaminukas, ilgis 1.50m ir pageidautinas dvigubas dugnas ( skylutes orui tik 1 dugne ) veja pasiema tarp 1 ir 2 dugno, padavima reguliuoja sklendes. Kodel taip ilga pasaka gausis, googlint arba dar geriau yandeksikint. Kaip rodo "5 shaslykiniu praktika" bet kuris metalas rudyja, ypac musu klimate kada oro nepasirinksi. Dazniausias atvejis LT 0,5.... ishkepei, pavalgei... 0,5..., vpizdu dar dega... 0,5..., px kad lyja visi nuejo gult ir po dvieju metu: oi bl dugnas ishkrito. Daryt ish nerzo storo kad neraitytu gausis auksine shashlykine. yra 2 kryptis: 1. Nemegsti pistis: Imi dujini griliuka ir pamirshti visas nesamones. ( tuoi cia shiskom apmetys, sakys nera dumu kvapo) bet taip sako tik tie kurie nezino kaip ta kvapa ant dujinio grilio pagaut. 2. Nusipirk paprasta anglini griliu, weberi arba analoga. Ishkepsi tiek shahsla, tiek kepsni. Bonusas yra dangtis kuriame juniorui yra termometras ir tai kad su kokoso anglim gali padaryti 8 - 12h kepima. Karta taip ishkepes kiaulienos nugarine arba shonkaulius kitaip gyvenime ju nekepsi. Taip pat puikiai su trupuciu daugiau navarotu gali ishkepti vishta. Ishkepei greit gali uzgesint, greit atvesta dangtis nuo lietaus plius deklas ant virshaus praktishkai 5 - 10 metu pakol jis i zeme sulis. Su paprasta shashlykine tokius dalykus ishkept neisheina. Po visu bandymu dabar pirkciau tandira, bet originala ish Kazachstano. 2 vieta duociau Green egg. Principas panashus, daiktas amzinas ir kilnojamas. On 1/29/2016 4:19 AM, MinVodai wrote: > Ne pirmus metus namie gyvenu, vis pasipirkdavau is senuku ale, barbecu, > saslykine, bet... > viena surūdijo, kita išsilankste. > pamasčiau, kad galėčiau susilipdyti pats, na suvirintu kažkas, bet > medžiagas pasiruoščiau > > Norėčiau iš nerūdijančio, kiek googlas patarė, tai reikia 1,5-2mm > skardos - uztenka?, Perdaug? Nebus sunki? > > Taigi noreciau nuomonių, minčių. Beje šašlykinės talpa 4-10 iešmų > > o gal yra kas TAI daro gatava? > > Ačiū už minčių pasidalinimą > > P.S. arteja šiltasis sezonas :) Roges ruošk vasarą, o šašlykinę - > žiemą :) >