Tema: Re: q: saku smulkinimas
Autorius: gopenzo
Data: 2017-03-06 08:56:53
mes deginam. nafig dar ten jas smulkint, sandeliuot kažkur, po to po 
pagaliuką kišt į krosnį. skautau neverta... o smulkint tai irgi. 
susmulkinus dar išdžiovint kažkaip reikia, nu arba prieš tai.

vienu žodžiu, mano manymu - neverta.

On 2017-03-04 18:46, Sarunas wrote:
> Sveiki,
> sodyba - pavasaris - daug vaismedziu - saku genejimas...
> Iki siol viskas buvo i lauza... smagu aisku... bet kokios alternatyvos?
> Ar verta gamintis kura ar prakuras?
> Saku smulkintuvas? jei koks pigus , tai matyt geriau su kirviu ant kalades.
> Ka darote... ka nuomuojate ar turite nusipirke. Manau reikia kad 5cm
> sakas gliaudytu be vargo.
> Aciu uz komentarus.
>
>
>
>