taip pat puikiai sueina ištrynus druska/pipirais išklotinę ir BUTINAI palikt per nakti saldytuve. Tada pries rukant kapoto cesnako ir garstyciu grudeliu apibarstyti galima. Rukom pvz karšius 1-2 kg ~80-85C kokia valandą pusantros.... Karpius biski daugiau. Kadangi rukykla kaimiška, tai rūkoma su visokiais puvekais ir panasiai beigi karts nuo karto drozliu iš maišo uzmetant..... (na, žinoma ir malkų reikia, kad degtų kažkas...) 2017-10-01 22:05, Liveris rašė: > On 2017.10.01 16:25, sarasforever wrote: >> Gal kas esat isbande kepam lt rukykla? Receptai - laikas - rukymo >> medziagos... pasidalinkit. >> Aciu > esam kelis kartus panašioje rŪkę, viskas gerai. Rūkymo laikas iki 40 > min. Receptas jau bent mano, imi 1 litras vandens dedi 3 valgomus > šaukštus druskos. Dar kartais idedu pipirų ir lauro lapų. Ištirpini > druską, pili žuvį, kad apsemtų. Palieki per naktį. Ryte išimi, nusausini > ir biškeli uždedu žuvies prieskonių arba vegetos. Viskas rūkau. -- MaRiUs Kaunas