ziurim i knyga, matom spyga. apie vario oksida ir rugstis praleidai. lygint vari su nerza - stipru. -- t. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:oubknk$9ka$1@trimpas.omnitel.net... > tas kas rase straipsni - biski chemijoj nesigaudo. > Topine fraze - "esant aukstai temperaturai, emalis gali sutrukineti". > Emalis sutrukineja nuo sutrenkimo, o ne nuo temperaturos, kuri yra verdant > uogiene (t.y. ~100 C eiles) > Antra - varis su rugstim reguoja panasiai kaip ir su nerzaveike - t.y. > minimaliai. > > > > "tomasz" parase naujienu news:ou6pt6$rjh$1@trimpas.omnitel.net... > > https://www.delfi.lt/gyvenimas/receptai/kokiame-puode-virti-uogiene.d?id=35088145 > netinka. > tik nerza. > > -- > > t. > "eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message > news:ou1uhg$au7$1@trimpas.omnitel.net... >> "tranzoo" <pisem@voobsce.net> wrote: >>> varinis nepridega ir tinka indukcinems? >> >> Varinis tinka uogienems? Really? >> >> Plovas su alum cia rimtai ar is kalbos isejo? >> >> S. >> >>> >> pradedant uogienem su troskiniais ir baigiant plovu su alum. >>> > >>> > Uogien?m varinio nerandi? >> >