na man bauerio puodus teko grazint uosvienei... tiesa jie jau gana senai pirkti, gal dabartiniai jau tinka "Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:h3i3qi$ve3$1@trimpas.omnitel.net... > Brandas siais laikais beveik nieko nereiskia, aisku koks nors "Beko > shmeko" greiciausiai nebus toks pat geras kaip 2x brangesnis "Elektrolux", > bet jei ju kainos panasios tai gali but visaip. > Na aciu Dievui "Miele", kol kas dar neuzimineja pigiu gaminiu sektoriaus > kaip tai daro kiti gamintojai) > > Indukcine nuo paprastos skiriasi is principo. Su indukcine virykle kaista > pats puodo metalas, o nuo jo maistas. Virykles pavirsius ikaista tik nuo > puodo, o tai reiskia, kad kol puode yra vandesns niekas neikais daugiau > kaip 100 C, taigi labai nenusideginsi. Nukelus puoda kaitinimas issijungia > savaime, taigi saugu. > Trukumai - maisto ruosimui tinka tik metaliniai indai, ir ne bet kokie, o > pritaikyti indukcinem viryklems. Laimei dauguma siuolaikiniu indu tam yra > pritaikyti. > > > -- > > "simutis" <el@pasto.klausti> wrote in message > news:h3i32p$uk3$1@trimpas.omnitel.net... >> Reikia subj. dalyko, tai pradžiai būtų gerai žinot kokie brandai yra >> geri, o kokie nelabai. Gal galėtumėt kas nors, kas suprantat pavardint >> daugmaž? Nu pvz. BEKO nieko gero, o MIELE labai gerai. Tai kokie brandai >> yra vidutinio > > >