Tai todėl ir deficitas buvo, kad į sasiskas sueidavo :) Tai įsivaizduok iš ko daro dabar "pagal kinišką patirtį", kad tada pusę mėsos nupizdinus, dar pusėtinas produktas išeidavo. Aš čia ne apie nostalgiją, o apie skonį ir sultingumą... > Sikpopierio aisku nededavo ,nes jis didesnis deficitas uz tas desreles buvo.Bet ,kad > nupyzdindavo turbut ne maziau kaip 20 proc zaliavu irgi faktas Ir pvz Aleksote kas treciam > name mesa prekiaudavo . O kuom ten uzpildydavo tuos pavogtus kilogramus bbz .Aisku daugiausia > vandeniu ,bet jo bile kiek irgi nepripilsi. Recepturos nesilaikymas + didziule nesvara + > pastoviai girti darbininkai kazkaip nenuteikia nostalgiskai toms sovietinems sosiskoms. > > > "Vytenis P." wrote in message news:ndthn9$biq$1@trimpas.omnitel.net... > >>o rusiskose sasiskose vietoje sojos dedavo kartona arba pjuvenas :D rusu > > Mitas. Išduosiu paslaptį - šikpopierį dėdavo (todėl jo ir nebuvo) > :)