kad ir toj pacioj maximoj, avietinius ziurek - jiems matyt chemija ne taip skiedzia ir lempas stipresnes jungia - skonis zenkliai geresnis, ir pomidoru kvapas yra. Tiesa, jie brangesni siek tiek, bet skonis atperka. Jei ju nera - tada I mazesnius, vynuoginius, ir pan. anuos matyt irgi labiau lepina, ar gal parduotuvej ilgiau stovi tai labiau prinokt suspeja. Jei turguj - tai is dedesniu paprastai renkuosi, irgi saip avietinius rekomenduoju ziuret. Tiesa, avietiniai turi ir minusu - jie lengvai pazeidziami (vienas kita savo koteliais subado, o nusirauna tie koteliai sunkiai), greit susidauzo, ir pan, 5 kg per karta 2 savaitem I prieki neuzsipirksi, skirtingai nuo paprastu "Ssang Yong" parašė naujienų news:qio22o$6dk$1@trimpas.omnitel.net... Buna dar kur nors valgomu, zemej augintu, pomidoru pirkt (Kaune)? Ir but gerai, kad ne po 10e/kg.