galiu prideti, kad jei gartraukius darytu kiek labiau panasius i chemines spintos istraukima, tai trauktu dar geriau. Ten organizuoja oro mases judejima ir smarve iskarto nunesa i ismetima. Ir nereikia dideliu galingumu. On 2013.06.20 11:24, CodeC wrote: > On 06/20/2013 11:22 AM, Laimis wrote: >> CodeC rašė: >> >>> man tai labai idomiai atrodo 21-am amziui vis dar neatrade normalaus >>> gartraukio. irgi ne i tema. >> >> Patiko vienas vaizdus rusų vėdinimo sistemų specialisto palyginimas: >> >> pabandyk nupūsti dulkelę su siurbliu iš 1 metro. O dabar tą pačią >> dulkelę, su tuo pačiu siurbliu pritraukti iš to pačio atstumo. Iš 30 cm. >> Iš 15 cm. Iš 5 cm. >> Aha... >> >> p.s. taip pat ir tai, kad ventiliacijos angos daromos pačioje palubėje >> ir joks gartraukis, vietinė galinga trauka neatstoja jų pagrindinės >> funkcijos — nusiurbti orą (su visais „mielaisiais“ produktais) iš pačios >> palubės. > > jeigu gartraukis ir anga normalus, o ne kokie uzsikise, tai traukia > idealiai. viryklei degant, viskas ir taip kyla i virsu, nereikia nieko > pritraukt nuo grindu. tereikia sugebet viska sutraukt, kas i ta > gartrauki 'sulenda'. pats tokio shustro neturiu, bet pas gimine name dvi > kaitlentes - pusine elektrine ir pilna dujine. virs ju gartraukis. > gali ka nori kept ir virt, virtuves patalpoj praktiskai jokio kvapo, > dumu ar garu nera. net kai kasnors ziauriai pridega, dumai stulpu i > virsu lenda, jauciasi maziau nei pas mane standartiskai keptuve uzkaitus. > >> > -- Bye, Levas -- http://www.vabolis.lt