fosfatai jau simtas metu kaip nenaudojami. Paleiskit senus meistrus i pensija. O kalgonas paprasciausiai neapsimoka ekonomiskai. Neisivaizduoju kas yra koncentruota citrinu rugstis. Kazkaip atrodo, kad tie miltukai tai 100% koncentracija. Ir kitokios nebuna, nebent perki "specialus skysciai kalkem nuvalyti" :) -- Bye, Levas -- http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip "LabaiNeSpauda" <bimbam@samxam.lt> wrote in message news:ic0u1h$m51$1@trimpas.omnitel.net... > As asmeniskai nebandziau, bet nedrysau ginchytis su meistrais, kurie nuo 94 > metu > skalbiankes. Nuperkam koncentruotos citrinos rugsties, deda iki 300 g ir > skalbia. > Ten jie daug gudrybiu visokiu zino. Kai paminejau kakgon, tai uz pilvu > susijame > zvenge. Buktai musu milteliai yra su fosfatais, kurie su kagunu duoda tokius > ala snarglius. Paskui visi tie snargliai apsigyvena aplink tenus ir jau net > rugstis > nepadeda. Kitas reikalas tie patys milteliu brandai, bet pvz is fliuku. Ten > jie yra > be fosfatu ir su kalgonu sutaria gerai. > > > "Levas" <blas@sss.com> parašė naujienų > news:ic0rif$j6r$1@trimpas.omnitel.net... >> o taip doze nustatoma neatsizvelgiant net i vandens kieki? Mano >> skalbiankai 300g yra kaip ir niekas. >> >> -- >> Bye, Levas >> -- >> http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip >> "LabaiNeSpauda" <bimbam@samxam.lt> wrote in message >> news:ibvsse$39b$1@trimpas.omnitel.net... >>> Vienai dozei 200-300 g. rugsties. >>> >>> >>> "Levas" <blas@sss.com> parašė naujienų >>> news:ibuhcr$16f$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> O kaip jus jauciat tuos miltelius? Ar jie netgi matosi neistirpe? >>>>> miltelių ant rubų nesimato, tačiau padžiovus ant džiovyklos, po to kai >>>>> skalbiniai išdžiųsta ant grindų vaikštant girdimas traškesys - >>>>> prabraukus >>>>> pirštu ant piršto lieka milteliai... >>>> >>>> Tai gal kalkes visokios? Ar tie "milteliai" skalbia ka nors jei juos i >>>> vandeni? Gal paprasciausiai nusipirkite kokius 3kg citrinu rugsties ir >>>> pavirinkite savo skalbykleje? >>>> O gal miltukus kokius nors netikrus naudojat? :) >>>> >>>> >>>> Bye, Levas >>>>