Aišku, stringa, jei jie pliki. O jei dar termiškai apdoroti - tai mirtinai stringa. Todėl duodami ne kaulai, o kaulinga mėsa, ŽALIA, ir būtinai stambiais gabalais. Tuomet kaulas slypi mėsos ir sausgyslių "maišelyje". šuo maisto nekramto į košelę, jis tik suploja dantimis gabalą tiek, kad galėtų praryti. Didelis gabalas pakankamai ilgai išbūna skrandyje, veikiamas skrandžio rūgšties, ir į žarnyną prasmenga tik tada, kai kaulai nekelia pavojaus. "ufonaut" <ufo@ufo.ufo> wrote in message news:j1rnnh$bsc$1@trimpas.omnitel.net... > Tai vistu kaulai nestringa zarnyne? > > On 08/08/2011 06:01 PM, Daiva D. wrote: >> Pradėti reikia nuo vieno produkto, dažniausiai patariamos mėsingos vištų nugaros, pridedant šiek tiek vištienos, jei kartais nugaros būtų per daug kaulingos. O kitus produktus įvedinėti tik po poros savaičių, ir ne visus iš karto, o po vieną. Taip kad pradžiai tikrai neverta užsisakyti didelės įvairovės. >> Ateičiai - kaip raumuo pravers jaučių ar avių skrandžiai, bet kokių gyvulių širdys, diafragmos, žandai ir šiaip visokios nuopjovos. Šitie produktai ganėtinai pigūs, tačiau šunų mitybai vertingesni negu steikai :) Reikės ir įvairių subproduktų - kepenų, inkstų, sėklidžių, smegenų (ne par daug - bendras kiekis turėtų būti apie 10 proc raciono). Šiek tiek ausų, šiek tiek trachėjų. Reikės kaulingos mėsos - mano šunims geriausiai sueina kalakutų arba vištų galvos. Gerai ir veršių ar kiaulių uodegos. >> >> "trickyvic"<meilas@meilas.lt> wrote in message news:j1osc7$3am$1@trimpas.omnitel.net... >>> Su salyga kad pereinam prie RAW pas mesininka noriu uzhsisakyti "paketa" >>> sakykim 10 kg, kad nereiketu kas dien vazineti i krautuve, gal kas >>> patartumete, ka itraukti i meniu? Nes nelabai isivaizduoju kokias dalis >>> uzsakineti, bo steiku gi nesersi... >