tas tai taip. o beje, del kainos - radau brangesni maista uz pigiau, nei Kikoj ankstenis prastenis, ir jo reikia 1.5 karto maziau. win. "IksEr" <tiktau_nesiusklink@gmail.com> wrote in message news:k034jb$tic$1@trimpas.omnitel.net... > Brangūs maistai suranda savo pirkėja, tad nepaisant to, būtų pakankama jam > rinka. Galų gale, ne vien Lietuva juk yra - toje pačioje USA visi pamišę > dėl savo augntinių ir išleidžia milijardus dolerių. > Bet viskas yra sudėtingiau, nei kad "šitame maiste daugiausiai mėsos, > todėl šitas maistas yra geriausias"... > > "unce" <info@delfi.lt> wrote in message > news:k026lh$no2$1@trimpas.omnitel.net... >> kaina butu kita tada, o sudeti, kaip ir savo maisto, skaito nedaug >> pirkeju, renkasi kas pigiau arba ka draugai arba veisejai pataria. tuo >> labiau kad gaji mintis jog gyvunas viska suvirskins. >> >> "IksEr" <tiktau_nesiusklink@gmail.com> wrote in message >> news:k01etn$7kk$1@trimpas.omnitel.net... >>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message >>> news:k00lm4$ilm$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Jei nori be grūdų, vienintelė galimybė - šerti žalia mėsa. et ar >>>> katinui tai tikrai TIK į naudą -čia klausimas. >> >>> >>> Nors grūdai sausuose pašaruose nėra kažkoks didelis gėris, tačiau nėra >>> ir labai jau toks didelis blogis, kaip kad bandoma visur nupiešti. O ir >>> mėsos kiekis tikrai nėra tas vienintelis ir nepakartojamas kokybės >>> rodiklis. Jei būtų priešingai, visi didieji gamintojai turėtų pas save >>> maistus, ant kurių mirgėtų didžiausiomis raidėmis mėsos %. >>> >>> R. >>> >> >> > >