Reikia ne graužti [plikus] kaulus, o kramtyti kaulingą mėsą. Valyti galima ir be pastos, tiesiog šepetėliu. Ta pasta tai tik paskanina šuniui procesą. Aš naudoju baltarusiškus dantų miltelius iš turgaus (gryna kreida). "efk0nas" <evaldasNOSPAM@nkm.lt> wrote in message news:hdeauf$bq4$2@trimpas.omnitel.net... > Tai kad jos jau kokie metai kaip tik žalia mėsa ir šeriamos.. Ką tikrai > pastebėjau, kad kakoja rečiau ir kailis nebesmirdi, kaip kad su sausiaku > būdavo. Kaulų irgi duodu, tik kažkaip šitie žaisliniai šunys nelabai juos > mėgsta graužt. Reiks pabandyt pavalyt dantis. > > Dėkui už patarimus. > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message > news:hde0mu$pae$1@trimpas.omnitel.net... >> Kol šėriau savo šunis sausiaku, dantų akmenys (o su jais ir blogas kvapas) >> buo neįveikiama problema. Tačiau akmens augo ne ant ilčių, o ant krūminių >> dantų, kur sunku pasiekti šepetėliu. Kai pradėjau šerti žalia mėsa, po >> truputį visi akmenys nusivalė ir daugiau nebeauga. Šiek tiek apnašų dabar >> atsiranda ant ilčių, bet jos lengvai nusivalo. >> Iš esmės pasitvirtino tai, kas čia rašoma >> http://rawfed.com/myths/zoonotic.html >