Ačiū, bet odelė labai skanu, jos neaukosiu :) O va šonkaulių pašalinimas labai sudomino. Kaip tik panašiai planavau daryti sekantį kartą. Jau dabar mėgaujuosi, kokie bus kepti ešeriukai su paskrudusia odele ir be jokių kaulų :) "Rimvydas" <proto@takas.lt> wrote in message news:j47fja$kcj$1@trimpas.omnitel.net... > pamirsau nuorodas :) > > va: > > http://romada.lt/gardumelis/kaip-nuvalyti-ir-isfiliuoti-zuvi-video/ > > http://www.sauluk.lt/5/zuvies-paruosimas-gaminimui-filiavimas/ > > O jei kalbeti apie skutima - zveju parduotuvejese yra specialiu skustuku - > nuo 5 iki 15 lt visi veikia puikiai - mazesnis eseriams, didesnis karsiams > ir kitoms didesnems zuvims. > > "Rimvydas" <proto@takas.lt> wrote in message > news:j47fg4$k7j$1@trimpas.omnitel.net... >> Eserius dazniausiai "LUPU" o neskutu, zymiai greiciau ir paprasciau, ypac >> didesnius dorojant. >> >> Cia keletas nuorodu kaip tai darosi: >> >> >> >> >> "DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message >> news:j4245l$kg8$1@trimpas.omnitel.net... >>> Vis dar neturiu nei vieno stebuklingo įrankio ešeriams skusti, bet >>> sekmadieninę porciją nuskutau lengvai ir greitai. Tiesa, jie buvo tik 6, >>> bet šį kartą stambūs (deja, nepasvėriau). >>> Tai va, pasirodo, dantytas peilis, kuris paprastai būna virtuvinių peilių >>> rinkiniuose, labai tinka ešeriams skusti :) >>> >> >> > >