bandžiau vieną kart su alum, bet "nepraturtino" :D o šiaip, kaip jau daug kas čia parašė, vanduo, daug druskos ir krapų, pipirų ir lauro lapelių bei dar įdedu šviežio baziliko lapelių. na ir 20 min :) "keksas" wrote in message news:j4v0a3$c78$1@trimpas.omnitel.net... > Yra vienas labai svarbus niuansas veziu vyrime :) Principe reikia vandens, > druskos (daug, vanduo labai surus turi buti) ir krapai. Daugiau nelabai ko > reik. Dabar esme. Uzverdam vandeni su druska ir krapais. I sita "dzakuzi" > metam vezius (savaime suprantame anie sviezi ir gyvi :( ). Laukiam kol > vanduo vel uzvirs ir verdam dar 20min. Butent 20min, ne 15 ir ne 25. > Skanaus :) Klasikinis teisingas receptas :) Vienoje zveju laidoje apie veziu gaudyma maciau toki keista dalyka. Vyrimo procese i puoda pyle tamsu alu. Dievagojosi, kad skoni praturtina. Gal esat kas bandes?