As darau taip - pjaunu per nugara, visus nereikalingus dalykus isimu, nuplaunu, pabarstau druska ir pipirais, bent 1val palaikau ir tada i rukykla. Namuose, didelej rukykloj rukinu 1-2val, priklausomai nuo zuvies dydzio ir malku sausumo. Mazose kelioninese rukyklose, berods ~30min rukinimas vyksta, bet cia gal kiti tiksliau parasys, kas tokiomis naudojasi. Prieskonius galima belekokius naudot, velaiu atsirinksi kokie tau labiausiai tinka ;) "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message news:j83ftl$svj$1@trimpas.omnitel.net... > isvalai.. pabarstai ir kepi.. ? ar palaikyt,nuplaut kept.. na niekada > nedariau to.. tai laukiu patarimu.. veliau atidirbsiu ir savo receptura:)) > > "Casper" <kasparasvo_istrinti_@gmail.com> wrote in message > news:j83fl9$shj$1@trimpas.omnitel.net... >> Druska ir pipirai ;) >> >> >> "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message >> news:j83e2c$q2f$1@trimpas.omnitel.net... >>> o! tai ko reikia:)) super:) >>> o kokius prieskonius naudojat:)? >>> >>> "NicMC" <jzs@freemail.lt> wrote in message >>> news:j83don$pjo$1@trimpas.omnitel.net... >>>> On 2011.10.24 13:08, Pi. wrote: >>>>> susigalvojau, kad visai smagu butu pagauta zuvi issirukyt pietums >>>>> tiesiog zvejybos vietoj.. ar praktikuojate tai? naudojate gamyklinius >>>>> irenginius ar gaminate patys? aktualiau butu patarimai kaip issirukyti >>>>> neturint rukyklos gamyklines.. t.y. pasigamint is kokio kibiro ar >>>>> pan:) >>>> >>>> http://okafish.ru/kopt/kop1.htm >>>> Grotelės - kad ir iš maksimos, skirtos kepti ant grilio, tik rankenas >>>> su replėm nukarpyt... >>> >> >> >