zuvi neskuti , isimi vidurius. para palaikai su prieskoniais, bet jei nori labai greitai valgyti , prieskoniuoji koncentruotai. pries rukant idedi kokiu ploksciu pagaliuku , kad issirukytu (atsivertu) vidus. gerai palaikyti zuvi isskrostu pilvu zemyn , kad issivarvetu bent 10 min. kai rukau dugna iskloju medzio sakelemis zaliomis, galima ir prideti kvapniu zoliu, bet nepazistu , todel ir nerenku. sakeles alksnines ir vaismedziu, megstu ir nedideli kieki zalio kadugio. kadangi sakeles dedu dregnas , rukykla truputuka praveriu, issigaruoja dregme, ir nors rukymo laikas kazkiek pailgeja, bet gaunasi skaniau (bent man) zuvis juodoja nuo per didelio karscio. Laiko nerasau , priklauso nuo zuvies dydzio , rukyklos ir kantrybes ::)) skanaus , Romanas "tony" <neer@gmail.com> wrote in message news:jqi755$kl7$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Neatidaro senas postas apie rukinima, bandau uzklaust per nauja del karsto zuvies > rukymo. Pagrinde iskilo klausimas del medzio:ar sausas turi buti ar gali buti > dregnas, kokie skirtumai, kas teigiamo neigiamo vyksta vienu ar kitu atveju. > Ir ar zuvi reikia kazkiek pradziovinti pries rukinant, kad nebudu labai dregna, tipo > kai kur raso, kad labai juoduoja kai dregna. >