nelabai supratau dėl tų vietinių? kažkokios pretenzijos iš jų pusės? "bidoks" wrote in message news:jruqus$f5u$1@trimpas.omnitel.net... Karšiai tikrai kimba. Geriausiai Gervenupyje, bet ten beda su vietiniais. Nesiskundzia ir tie kurie gaudo Vaišvydavoje. Makaronų receptai teisingi :), bet viska lemią pašaras. Su pirktiniais iš parduotuvės nesirodyk krante, greit būsi išvarytas. :) "dweller" <jou@mail333.com> parašė naujienų news:jrulrt$7c3$1@trimpas.omnitel.net... > kazkada is forumiuku uzsisaugojau, kai pats ieskojau. > > "As naudoju IKI perkamus makaronus. Nezinau gal yra ir kitur. Bet Pirk > makaronus zvaigzdutes formos, bet ziurek kad butu Cekiski. > Kitu saliu netokie geri, t.y. blogiau laikosi ant kablio. Į verdantį > vandeni iberi makaronu porcija ir verti 1min 45-50s. > Po to nuplauni saltu vandeniu ir supylus i dežute uzpili saukstu aliejaus. > Siuo metu bus jie kietoki, bet kol nuvyksi T.t. > 30min jie isbrinks ir gerai mausis ant kabliuko. Isvirus idedu i dezute > cesnako skilteliu ar kokiu nors kvapu. > Maudamas ant kabliuko is pradziu uzmaunu 3-4 makaronus ant valo o po to > pilna kabliuka, ant galo uzdedamas is > pasaro kruopa ar dzikiuka ir nuleidziu valu tuos uzmautus 3-4 makaronus > ant kabliuko kotelio." > > "Mano pagrindinis kvapas makaronu vanile su cinamonu.gaudo > visur,mariose,nemune,tvenkiniuose.pagaves > kuoju,karsiu,karosu,sapalu,karpiu. > perku tik italiskas zvaigzdutes,verdu iki dar perkandus matosi miltu > juostele mazdaug puses makarono storio,perkosiu,dar ant siltu uzpilu > saulegrazu aliejaus(nerafinuoto),ilasinu vaniles kvapo lasu ir pabarstau > cinamonu,gerai ismaisau ir i saldytuva nakciai. > po keletos valandu reikia patikrinti ar ne per mazai aliejaus,nes > cinamonas sugeria ir patys makarikai brinksta. > kita diena buna pats tas.pamirsau pasakyti,kad vanduo virimui turi but > pasaldintas.taip isvirti gaunasi ne per kieti nei per minksti, > galima pakepinti keptuveje tada buna kietoki.permetineju,jei nebuna kibimo > kas valanda tai dar laikosi ant kablio,man to pilnai pakanka. > naudojant cesnaka jis makaronus dar pakonservuoja,pakietina.dar gerai > pasiteisina melasa,bet makarikai nusidazo tamsiai rudai." > > > "Romas" <rk@centras.lt> wrote in message > news:jruic6$1jl$1@trimpas.omnitel.net... >> ok, supratau, kad juokeliai dar gyvi, viskas gerai. >> dabar bus konkretus klausimas >> zinau , kad vienas pagrindiniu masalu yra makaroniukai kazkaip >> paruosti.Maciau , kad >> gaudydavo >> zvaigzdutemis ......... >> gal kas zino tikslu recepta ?? >> tik prasau nekabinti makaronu , kad pajungus akuma makaronai atsistoja >> ::)) >> >> Romanas >> >> "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message >> news:jrsksa$chj$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nu tai tu darai visokias nesamones, o karsiai sukilo pries tokius ir >>> padare >>> revoliucija :) Reik ziuret, kad uztvankos nenugriautu. >>> >>> "kaleda" <nebobu@reikalas.lt> wrote in message >>> news:jrsi2s$91i$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sveiki, >>>> sklinda kalbos , kad Kauno mariose sukilo karsiai didieji. >>>> gal kas turi tikslesnes info ?? >>> >>> Nu jo. >>> Plaukem su valtim, viena laida nuo akumo iki6om - tikai pakilo keli :D >>> >>> >>> -- >>> Kalėda >>> >>> >> >>