Kas kaip supranta zuviene: vieniems tai tik zuvies ir sakniniu darzoviu nuoviras,kitiems -mesos buljono pagrindu virta zuvies sriuba,tretiems -bile kas,kad tik butu isvirta ant lauzo +uzpolruota snapsu,dar kitiems -kitu tautu kulinariniai sedevrai,o didziajai daugumai zuviene yra terra incognita arba nevalgoma baisybe. Belieka apsispreti kurios kategrijos patiekala nori pasigaminti ir tada ieskoti internete galimu variantu aprasymu. "Jocker" <lankos@pievos.lt> wrote in message news:jpm1oi$iil$1@trimpas.omnitel.net... > Labas, > > vasaros sezonas tuoj prasides, jei kam dar neprasidejo :) Manau, pats > laikas zvejo "sventos" zuvienes receptui paviesinti :)) > > Palaikom sia tema "svaria", t.y. be komentaru. Na, kuris pirmas parasys > savo zuvienes firmini recepta???!!!!! :)))) Then next, next again, > next... :))))) > > J. >