Tema: Re: Vel apie vytinima
Autorius: Andriucha <(trinti)andrius.hovde@gmail.com>
Data: 2013-08-30 21:10:10
:)))
tais laikais alus geras budavo, tai ne dabar... Kokio naminio gavus
gurkstelt dabar, ech... niekas gal jau nebedaro...
"valytojas" wrote in message news:kvqms7$hce$1@trimpas.omnitel.net...
vaikysteje eseriuku tokiu sprindinuku prisigaudydavau koki ~20 vnt.
nulupdavau/skusdavau(sunkiausia dalis) isversdavau vidurius, nuplaudavau,
nuvarvindavau vandeni, pasudydavau+pipiru ir i saldytuva, po 3-4 dienu
traukdavau lauk, nukrapstydavau druska(neplaudavau) ir ant virvutes
sukabindavau ant koklinio peciaus sienos, priklausomai nuo peciaus kurenimo
1-3 sav. luktel reikedavo. Paskui su peiliuku drozdavau isilgai issisiepes,
alaus deja nieks nenupirkdavo :t
Didziausias konkurentas prie zuvies buvo katinas, daznai nukabindavo viska..
"Andriucha" <(trinti)andrius.hovde@gmail.com> wrote in message
news:kvnkd7$un2$1@trimpas.omnitel.net...
> gal cia reikjo i o.gurmanus rasyt, bet tiek to, cia gal daugiau apie zuvi
> nusimananciu yra.
>
> Kas ka zino apie skumbres vytinima? Kaip tik siuo metu neblogai kimba (cia
> Norgej). Gal kas esat bande vytint? Mastau apie ateiti prie alaus :) Jei
> turit ideju, paporinkit nuo a iki z receptura. Dekingas.
>