Labai skani zuvis. Kaip ir rase Termik - kepi aliejuje, apvoliojes miltuose - gaunasi auksliniai cipasai. Jei auksliu laaaabai daug ir visko suvalgyti nepajegsi, siulyciau keptas auksles pasimarinuot su svogumiukais. Gamini marinata - cia kiekvienas daro pagal save (kas megsta svelnesni, kas rugstesni). I marinata ieina actas, cukrus, druska, pipirai juodieji, lauro lapai, na ir aisku vanduo. Prisipjaustai griezineliais svogunus, sudedi juos, prieskonius stiklainin, paskui vertikaliai sustabeliuoji auksles ir uzpili marinatu. Laikosi saldytuve ir menesi ir du. Gaunasi panasiai kaip stintos - aisku ne tas bet skanu pakankamai. Skanaus. --- Petka Termik wrote: > kepiau kaip stinta prieskoniai , miltai , ir kepi ant aliejaus > seip visai nieko buvo idomus skonis labai > > "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message > news:hbh18b$44f$1@trimpas.omnitel.net... >> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukðliu, tai ant ju >> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai >> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, >> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? > >