Aš taip kategoriškai neteigčiau, man raudonieji serbentai skanu :) Be to, jie ilgai laikosi ant krūmo ir galima vis paužkandžiauti... Bet iš tikrųjų jų kokio vieno krūmo ir pakanka, nes nieko labai iš jų nepadarysi, nebent šaldyti; dar trina su cukrum, bet tas dalykas nors skanu, bet ilgai nesilaiko. O juodieji įvairiau naudojami. Ir uogos didesnės. Am 28.04.2010 09:27, schrieb A&G: > vietoj raudonu juodus serbentus sodint :) dar skanu silauoges > "paNic"<panic@post.skynet.lt> wrote in message news:hr75ci$qb6$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> anais metai apsitvarkiau aplinka apie nama, daba atejo laikas pasodinti >> kelis medelius, krumelius. >> Yra viena kriause, palikta ankstesnio seimininko, tai jos kaip ir pakaktu. >> O kokias veisles rinktis is obelu ? noretusi kokios tresnes, slyvos, o kaip >> ten su abrikosais? >> del krumu, tai kokiu nors raudonu juodu serbentu, agrastu, svarainiu? >> >> Na gal butu kokiu pasiulymu? >> >> >>