Tema: Re: krienai
Autorius: Povilas
Data: 2009-01-20 11:33:52
"Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message 
news:Xns9B996627581F1Svajoklis@194.176.32.141...
>> tarkuoju su akiniais nardymui ;)
>
> bet jei didesni kieki tarkuoji [anksciau, kai su tarka tekdavo], tai ta 
> akiniu guma po to visa sutrukinedavo,
> sueizedavo... :) - taip, lyg kokios agresyvios chemijos paveikta butu

As atradau buda kaip galima tarkuot nenaudojant nardymo kaukes (as 
naudodavau ja) - atsistoju taip,kad smakras butu virs virtuves 
gartraukio,ijungiu ji ant 2-3 padalos ir po juo tarkuoju .Bet tai tinka tik 
tiems,kam gartraukis buna zemiau smakro :)
Tarkuoju rankytem su rankine tarka,nes pastebejau,kad taip sutarkuoti 
krienai buna vienodesnes frakcijos.Tuo tarpu su cepelinine bulviatarke arba 
su exvirtuviniu kombainu,isperdolintu i siuksline,atsirasdavo ir stambesniu 
gabalu.
Bet kai pabandziau pakist galva virs krienu tarkiu,vos ne apsivemiau - 
uzsiriso galimybe kvepuot.
Man kazkada patare i krienus dapilt vandens su cukrum ir ispaust citrinos 
sulciu,tai taip ir darau.Pamaniau,kad gal si procedura juos nudusina?!Nes 
draugelis, tarkuodamas krienus,sutarkuota maza kieki tuoj pat uzdaro i 
stiklaini,ir tik po to tarkuoja kita dali saknu - idant nenusiduktu 
astrumas.O veliau daro ta pati kaip ir as.
Arba ,vis tik,labai viskas priklauso nuo krienu.

P.S.Gal zinote kokiam tikslui ne kurie zinovai ,pries tarkuojant 
saknis,palaiko jas lediniame vandenyje?