ne as del sportinio intereso pabandziau sita receptuka. Netgi du kart pabandziau. Naudojau duona, kurios sudety neparasyta, kad yra kvieciu. Pirmas kartas pavyko, bet skoni pagadinau dedamas tamsu medu (dobilu ar koks ten - jis turi toki kartu prieskoni). Na gal dziovindamas duona orkaitej persistengiau biskuti su temperatura (jei savo orkaitej kepinciau taip keip ten aprasyta, po 40 minuciu istraukciau apanglejusius akmenis, o ne duona). Galutiniam rezultate gavosi skanus gerimas, tik tas kartumas nuo medaus biskuti erzino... Antras kartas gavosi galima sakyt idealiai. Duona neperdeginta (ja supjaustes riekemis pora dienu padziovinau, kol pirmobi bandomoji giros partija rugo, todel orkaitej tik paskrudint liko), medus sviesus. Plius be to kas parasyta, gira pagardinau keliomis spanguolemis ir keleta gvazdikeliu - plikiau kartu su metomis.Galutinis produktas labai patiko - skanu, gaivu. Taigi, jei kas megstat gira, galit ja namie pasigamint tikrai nesunkiai. kazkokiu ten igudziu, irangos ar dar kokiu pribumbasu tikrai nereikia. Itariu, kad ir su paprasta duona turetu pavykt. O ir medu galima eliminuot is recepto, jei jo namie nera - truputi daugiau cukraus... "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gl79no$60q$1@trimpas.omnitel.net... > negaminau seniai, bet daryciau kazkaip panasiai tik gal su juoda duona: > http://giedrius-v.livejournal.com/43827.html > > "no_name" <no@email.com> wrote in message > news:gl77p9$250$1@trimpas.omnitel.net... >> gal galima skanios giros receptuka koki nors? :) >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:gl70dr$jc4$1@trimpas.omnitel.net... >>> saltos arbatos galima pasiruost, aisku ziema gal ne visai i tema, bet juk >>> galima gert ir neatsaldyta baisiai. Pasidarai daug metu arbatos, kai >>> pravesta dedi medaus, citrinu >>> saldytas spanguoles (PC pilna ju) sumiksuoji, pili vandens ir medaus >>> pagal skoni ir sveika ir skanu >>> giros namines galima pasidaryt, aisku cia jau daugiau terliotis reikia >> >> > >