kokia mėsa? rimtai ten gryną mėsos gabalą pjausto? "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:glrmmc$7vg$1@trimpas.omnitel.net... > man atrodo teisyngai padarytas kebabas yra visai netgi sveikas dalykas :) > ant iesmo kepta mesa, ten juk visi riebalai nuteka, nu ir vynioti i lavasa > su kalnu darzoviu, dar koks jogurtininis padaziukas su cesnakais, alia > dzadziki > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:glrlce$5fg$1@trimpas.omnitel.net... >> off: apie kebabus - nepamenu ar čia, ar autos kažkam sveikiau už >> hamburgerius atrodė tas šlamštas ;) pasinaudodamas proga, įdėsiu nuorodą - >> http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7852168.stm >> dar kažkas aiškino, kokie kul tikri kebabai UK :D (neblogas ten su >> kiauliena;) aišku, užkandus š kelis kartus per metus nieko nenutiks, ale >> ar malonų? >> >> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message >> news:glqfd7$4kk$1@trimpas.omnitel.net... >> o kebabu sako galima ir mieste surast skanei kur ;) >> >> >> "gopas" <o@o.o> wrote in message news:glqf9n$4gg$1@trimpas.omnitel.net... >>> arba kebabu >>> >> >> > >