Manyčiau, tų štrudelio receptų, kaip ir cepelinų:) Tik paveiksliuke pirmame linke labai stora tešla - ji turi būti daug plonesnė, traški čia ir yra strudelio cinkelis. Aš, kaip negurmanė, darau taip: a.. pirktinė sluoksniuota tešla b.. 50-80 g sviesto c.. 100 d džiūvėselių d.. apie 1 kg obuolių e.. 100 g cukraus f.. cinamono g.. 100 g razinų h.. 50 g riešutų (migdolų arba lazdyno) i.. 1 dyydelis šaukštas romo arba brendžio j.. cukraus pudros Džiūvėsėlius pakepinti su dalimi sviesto, riešutus paskrudinti be riebalų ir sukapoti. Obuolius nulupti ir supjaustyti labai plonom riekelėm (su pjaustykle) arba stambiai sutarkuoti. Tešlą plonai iškočioti ant virtuvinio rankšluosčio ir ištampyti, kad būtų stačiakampio formos. Džiūvėsėlius, obuolius, riešutus, alkogolių, cinamoną, razinkas ir cukrų sumaišyti ir tolygiai paskleisti ant tešlos (aš dar apšlakstau citrinos sultimis). Štrudelį suvynioti naudojant rankšluostį - labai atsargiai. Dėti į skardą sudūrimu į apačią, viršų aptepti tirpytu sviestu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 35-45 minučių, pirmąsias 20 min. kelis kartus aptepti tirpytu sviestu. Mes valgome su vaniliniais ledais, Vienos štrudelis, kiek žinau, tiekiamas su vaniliniu padažu. Nežinau, kaip austrai, bet vokiečiai štrudelį kepa su įvairiais įdarais - vyšnių, varškės, abrikosų