bet su tokiu pastovumu, tai gal nelupa brakonieriaudami? nors ką gali žinoti, ta "verslinė" žuvininkystė su dokais irgi daugiau nei abejotina. gal ima iš ko. faktas, kad kai teko ragauti ungurius iš tvenkinių kažkokio pakaunės restorano, buvo gryno dumblo skonis "VE" <ve@takas.lt> wrote in message news:i0c1v9$n76$1@trimpas.omnitel.net... > Kad tik patys neveistų :) Vieno stiklinio unguriuko kaina 3,5 LT (kažkur > buvau skaitęs kat 1000 unguriukų 1000 eur). O kiek jų išgyvena ? Kiek laiko > turi praeit, kad užaugtų ? Patys tikrai neveisia. Reiktų didelių investicijų > su dideliu klausimu ar atsipirks. > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:i0c0om$ltv$1@trimpas.omnitel.net... >> Gali perklausti iš kur jie ten jų traukia - kažkaip lyg tada sakė, kad >> patys veisia kažkur. > >