Nu as norejau is patirties kad kaikas pasidalintu Ir nereiktu tiek daug skaityti:) "tomasz" <nera@mailo.lt> wrote in message news:i0fe5e$6rh$1@trimpas.omnitel.net... > http://www.alaus.info/forumas/ > http://www.savasalus.lt/ > http://bravorasnamie.lt/ > http://www.teddybeer.ru/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl > http://www.aluteksas.lt/ > > t. > > "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message > news:i0f3rv$l1d$1@trimpas.omnitel.net... >> Kiek min litru reikia virt? >> Ir kur susipirkti salyklus? >> >> "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message >> news:i0dh22$f1d$1@trimpas.omnitel.net... >>> Mes su vyru tėčiui užsiėmimą laisvalaikio prigalvojom - gaminti alų... >>> per Jonines jau buvo ketvirtas kartas, šiaip darė jau ir iš tamsaus, ir >>> iš šviesaus salyklo (visus ingredientus supirkinėjam Vilniuje >>> specializuotose krautuvėse), tai labai neblogas aliukas gaunasi, tik >>> tiek, kad tėtei vis niežti nagus cukraus padaugint, nes vis galvoja, kad >>> kartus bus, o cukrus duoda laipsnių, matuot nematavom, bet pagal skonį >>> kažkur 7-8 laipsniai turėtų būt. :D Dabar jau prisaikdinom cukraus dėt >>> pagal instrukcijas, tai žiūrėsim, kas su laipsniais išeis. ;) >>> >>> "M20" <gazpobeda@gmail.com> wrote in message >>> news:i0d26q$3b1$1@trimpas.omnitel.net... >>>>o kaip ta mintis savo pasibandyt pravirt? nesubrendo? :) >>> >> > >