Tema: Re: spamas: Vilniaus alus
Autorius: cooleris
Data: 2010-06-30 15:48:42
Nu as norejau is patirties kad kaikas pasidalintu
Ir nereiktu tiek daug skaityti:)


"tomasz" <nera@mailo.lt> wrote in message 
news:i0fe5e$6rh$1@trimpas.omnitel.net...
> http://www.alaus.info/forumas/
> http://www.savasalus.lt/
> http://bravorasnamie.lt/
> http://www.teddybeer.ru/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
> http://www.aluteksas.lt/
>
> t.
>
> "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message 
> news:i0f3rv$l1d$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kiek min litru reikia virt?
>> Ir kur susipirkti salyklus?
>>
>> "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message 
>> news:i0dh22$f1d$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Mes su vyru tėčiui užsiėmimą laisvalaikio prigalvojom - gaminti alų... 
>>> per Jonines jau buvo ketvirtas kartas, šiaip darė jau ir iš tamsaus, ir 
>>> iš šviesaus salyklo (visus ingredientus supirkinėjam Vilniuje 
>>> specializuotose krautuvėse), tai labai neblogas aliukas gaunasi, tik 
>>> tiek, kad tėtei vis niežti nagus cukraus padaugint, nes vis galvoja, kad 
>>> kartus bus, o cukrus duoda laipsnių, matuot nematavom, bet pagal skonį 
>>> kažkur 7-8 laipsniai turėtų būt. :D Dabar jau prisaikdinom cukraus dėt 
>>> pagal instrukcijas, tai žiūrėsim, kas su laipsniais išeis. ;)
>>>
>>> "M20" <gazpobeda@gmail.com> wrote in message 
>>> news:i0d26q$3b1$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>o kaip ta mintis savo pasibandyt pravirt? nesubrendo? :)
>>>
>>
>
>