toks jausmas, kad dabar madoj kad jeigu kur pakampej ka pilsto tai stebuklas nematytas ir dar skonio nerealaus... apskritai mada dabar: vyniniu priviso, pilstomo alaus (importinio, vietiniu bravoru apstu). gira ir ta jau masiskai kiekvieni gamintojai raugia, spek rinktis tik kur ir kada ir kokia. nesu pries vynines ir ne alu ir ne gira... alia tik vat kazkaip kai perdaug tai jau negerai :) beje, kokia cia isvada reiktu daryti, jeigu masiskai zmones iesko pilstomo alaus, perka ne butelaiti, o litrais? tauta geria... sventemis, uzlekem i maxima Ignalinoj, vezimeliuose alus alus alus...."sasyskos" ir t.t. ai sorry, brainstorm'as man............... "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message news:i11pvr$hjh$1@trimpas.omnitel.net... > maciau sestadieni is tolo, ale zmoniu zmoniu, tai net nezinau ka jie ten > pilsto po kiek ir ar savo tara turi (nu jei be nieko ateini) :) Gal kas > emet ir zino kas ten kaip, ka ir kokiom kainom pilsto? Dekui atsakiusiems. >